There was an error in this gadget

Tuesday, 19 April 2011

keBuZyan....

emmm........dh lama x update blog ni...
dh hampir dua bulan lebih gak la....ish2x...
biasa la...student life la katekan...bz mmnjang with assignment, test, kuiz,event...
byk gak la yg berlaku dlm dua bulan tu...nk cite mmg panjang melebar...ye la dua bulan lebih kot...bukan dua jam...
tp aku nk habaq gak la ape yg terjadi dlm dua bulan tu...tp secara ringkas je la ek...


agak2 kowg...ape la aku buat dlm dua bulan tu ek???
confirm la aku mandi,mkn n tido...nama pon manusia...haha...
sebenanye..dlm dua bulan lebih tu aku xde la bz sgt..cuma kemalasan nak update blog n bukak laptop sgt la mls ek...
mungkin sebab xde ape sgt nk dihadapkan ngan lappy tu kan..
nak kate mengadap note...emm????soklan panas gak tu...haha...
note2x???mmg ngadap note...but not book..huuhu...textbook beli tebal2x but x bukak langsung...
rasenye dh empat2x sem aku beli buku...but semua elok lagi mcm buku baru beli...


k la...merapu lak aku cite pasal buku....huh..dlm bulan march tu aku bz ngan event course aku..dinner BIOS..
dlm masa tu, aku kena design banner n poster...emm,ni first time kot aku design...tp xtau la ok ke x..
kowg rase cmne???ce cite2x..




ni la hasil keje aku..


dlm sebulan tu mmg bz ngan dinner je la..ye la..dh nama pon ajk multimedia..so,kena la rajin2 kan...
aku pon ad gak wt video for part 6...tp mls la nk upload kat sini..


lg ape ek???emm..aku pon ad gak wt keje BIDANG TERJUN...haha..aku jadi photographer gak..
haha...jd photographer for dinner n WOBC...emm...kecian gak jadi photographer ni...x byk gamba diri sendiri..haha..


lagi aku wt pe je ek???lupe la...biasa la...umo pon dh meningkat kan..hehe..emm,lg aku g jln2 ke melaka...johor...tu je la kot...lg g tgk ADAM n VIP...
lg2????entah la...hehe..


ooo...baru2 ni g tgk bola selangor vs perak...g tgk ngan dak2 laki kelas aku- DIN n KAMIL n kwan kamil= ZAHID...haha...SELANGOR MENANG!!!!!!!!terbaek la...1-0...haha..aku suke sgt bile nmpk amirulhadi n asra...haha..teruja lebih bile nmpk dowg...haha..cmne pon, aku nk say tq to syafiq rahim yg scorekan gol...mmg terbaek la...amri yahya pon sama...


k la...sebenanye bukak laptop sbb ad keje..bukan nk update blog..but sekali harung je la kan...
haha....keje aku nk wt ni adalah nk burn dvd for WOBC...


emm...k la...tutup cite jap...nnt2 kite smbunk lik k...tata titi tutu..