There was an error in this gadget

Monday, 21 February 2011

jln2 cari artis..

           last week mmg minggu yg memenatkan...dh la last week ad 2 test n 1 kuiz..alhamdulillah dh selamat jawab pon..xtau la bape je markah dpt..hopefully okay..so, utk mereleasekan tension dr kuiz n test tu, aku ngan adik beradik aku g jln2..ari sabtu tu mmg menjadi ari kebiasaan utk kami menziarahi kubur ayah (abah) aku...mmg sgt rindu pada abah..aye(panggilan diriku di uma) akan ingt smua ape yg abah cakap n fulfill da promise that i hv said to u..semoga abah ditempatkan dalam orang2 beriman dan bertaqwa di sisi Allah S.W.T....Al-Fatihah..

ari ahad tu awal2 pg ade majlis tahlil utk ahli2 dialisis yg telah meninggal dunia...so, kami sekeluarga pon g...my mum sgt la gembira dpt jupe kawan2 die time abah dialisis dulu..dh abis borak n mkn, kami pon pulang...




balik uma sekejap je just nk amik barang Hamizah- Ja (my little sis)...die nk kena balik Melaka lik..huhu...pastu g la anta die kat Terminal Bersepadu Selatan (TBS)...sampai je kat sana,aku saja je jln2 amik gamba...time jln2 tu,jupe lak kawan matrix n U - Nazim...just tego die..die pon anta adik die yg nk balik melaka gak..but adik die mtrix...emm, gamba kat bawah ni just nak bg kowg tgk...betapa lawa n cantik nye TBS ni...dh  mcm airport...mmg byk la kmudahan yg disediakan..yg paling best ad wifi...so,pada sape yg tugu bus tu,le on9 jap..haha..

Ja pon dh naek bus, so kami pon bla..odw nk g car park,singgah jap g kedai roti...bestnye beli 5 free 1..murah je..rm2 satu..sedap gak..rasa mcam roti boynye..but dis one xde la semanis roti boynye..i like it very much...


Nazim odw nk balik...haha..


ptg tu lak g SACC mall kat shah alam..saje je nk tgk artis sape yg ad kan..time kami sampai,elok je lisa surihani, shaheizy sam, kieran, AG, n didie alias tgh wt show..haha..mcm tau je aku nk jupe abg SAM kan..haha..i like..dh abis je dowg wt show,g la belakang stage,nk amik gamba dowg,tp punye la rmai manusia,susa sgt..so,masa dowg nk g keta,aku just pnggil lisa...lisa pon pandang n ckp "eh"..haha..x sangka die ingt lagi kiteowg..luv lisa..nk tego sam,but malu lak...hehe..emm,after tu smpat jupe dowgnye PR..siap borak lg..yg xle bla..PR die siap suwoh amik gamba n tag k plus suwoh vote..of coz kami vote..don worry..

time kat sana gak,jupe my frenz lg..pon kawan mtrx..ina namanye..die ni minat lisa..haha..die terkejut bile aku ckp aku g bercuti ngan lisa..haha..aku ni just menumpang je kemenangan kakak aku- Marina..

mmg ramai la artis yg ad..adira,daus,raja azura,along, liyana jasmay, shahnaz, linda onn, maulana, sixth sense, n ramai lg la...mmg terhibur la..yg bestnye gak dpt jupe wartawan2 BH yg time kat Langkawi...dowg ni mmg baik n havoc...n x sombonk pon..



kami x tugu pon smpai abis show,aku sebenanye nk jupe sgt anuar zain..last2 lambt sgt die nye time to perform..so kami pon bla la..lapa la katakan..g la seksyn 7,g mkn kat restoran hakim...smpai kat sana,aku on fb bukak2, kak nisa kata kenapa balik awl sgt..die gtau akunye anuar zain tgh perform..huhu..sedihnye x dpt jupe..may be next time..insyaAllah..

2 comments:

  1. neno neno... rinoa in da blog... haha...
    bez2 dpt jmpe lisa... haha.... len kali kite terserempak lagi k zaty... mne aku g mst jmpe ko la... hehe...
    folo aku ea.. ;)

    ReplyDelete
  2. haha..xle bla la ina ni...i follow u ke???ke u yg follow i???haha...
    aritu dpt gamba ngan lisa x???
    dh tgk x gamba percutian aku ngan lisa??

    ReplyDelete