There was an error in this gadget

Wednesday, 23 February 2011

in happy mood...

alhamdulillah...
skunk terasa sgt bahagia n gembira...xtau la sbb ape...
maybe smlm byk kejadian yg membuatkan aku rasa senang n bebas...
xpon sbb mlm kelmarin tido lama sgt...haha..sampai pg smlm pon bgn lambat...ape da..

aku happy mcm die ni la...haha..

emm..smlm merupakan ari rabu iaitu ari lab bg aku..
yg bestnye lab kali ni...wat eksperimen pastu kena bg incubate test tube tu 1 jam...dlm masa 1 jam tu..
ape lagi keje aku ngan geng aku...amik gamba...kali ni Wazir bwk kamera..kalo x, hp aku jd mangsa..haha..
tp x kesah la...sebb stiap gamba itu akan membawa satu kenangan yg indah apabile aku tua nnt...maksud aku,bile tua nnt,tgk gamba time belaja,mesti rindu je time tu...lg satu nk tunjuk ngan anak sndiri gak...ckp kat anak,ni la kawan2 mama dulu time mama study...haha...teeeetttt...

sebelum lab pon nk pose..haha..ni gamba last 2 weeknye..


ni la gaya budak2 bio...pantang jupe test tube..haha..


ptg tu abis kelas  kul 4ptg...tp lum smbahyang zuhur..so,g smbhyg zuhur dulu..pastu dh abis smbahyang, g lak dewan sri budiman ngan geng aku sowg ni..Ku Aizuddin (din)..die pon nk g sne beli speaker..so,smpai sana je byk gile coklat yg dipaparkan...adui,kes bahaya tul ni...aku ni dh la suke sgt coklat..ape lg,smpai je tgk2 n then beli terus...kakak tu kata 4 rm 10 je dik..so,aku pon amik..mmg sedap pon coklat tu..esp dark coklat..walopon cocoa die pahit sikit..tp aku suke..haha..

ape lg yg buat aku senang ialah smlm aku balik awl sikit...hehe..kalo x aku kena tugu kawan aku sampai 7 lebih sbb die ad koku...la ni...koku die cancel..so, by 6pm aku pon balik..hehe..(gembira balik awl asyik tersnyum je dlm keta)...odw balik..hehe..well aku n kawan2 aku ni bergossip sakan..haha..masing2 meluahkan cite masing2..xle nk gtau cite tu kat sini...takut nnt ade yg terasa..mmg hot la cite kami...all da way balik tu mmg gelak sakan la..sampai la aku sampai di depan uma aku...

sampai je kat uma..ade lak my cousin dtg..pergghhh....mmg aku akan dgr lg gossip ni..
well, terus je g meja makan..grab cekodok pisang dulu..pastu borak sakan...gelak sakan dlm keta td smbunk di uma..tp gossip kat uma pon lg hot la..aish...takut lak rasanye,asyik dgr gossip je...dosa dah tu..tp mcm ne nak wat..gossip will never end until the end of da world(sesuka aku ja)...

pastu mlm lak...ad match Malaysia vs Pakistan..mmg nk tgk sampai abis..tp kena kuar sbb nk g shopping...hehe..beli baju, cardigan n beg baru...sgt berpuas ati..alhamdulillah...sebelum kuar tu tgk bola for half an hour je..so, dlm 3 minit je game tu stat, wan zaharulnizam masukkan goal...wow,mmg gembira sgt..Malaysia lead Pakisatan tu...dpt tgk setgh jam je, pastu kuar sudeyh..g shopping skejap je..tibe2 time balik tu,check hp..din gtau malaysia 2-0..irfan kot masukkan gol..sampai kat uma, dapt lg tgk dlm 10 minit akhir game tu..byk sebenanye peluang malaysia le goalkan..but ape kan daya..bola itu bulat,so,bola tu senang bergolek k..haha..

lg satu happy sbb lagu stacy..first time aku dgr,trus rasa nk dgr lagu ni ulg2..nama tajuk lagu tu kisah kita..
lirik die mmg best..kowg try la dgr..bwh ni lirik die...lagu ni ost for K.I.T.A..enjoy k..


Kita telah bersama
Warnai dunia
Ketawa dan duka
Seiring bersama
Waktu yang bergulir
Memisahkan kita
Tapi hati kita
Tak akan berpisah

Satu cita-cita
Mimpi dan harapan
Selalu bersama
Dalam satu rasa
Rindukan selalu membayangi kita
Menjalani waktu
Dengan kisah kita

Chorus
Bebaskan harimu dengan cintaku
Ekspreksikan dirimu dengan laguku
Satukan mimpimu dgn mimpiku
Ini kisah kita

Ulang Chorus
Kita telah bersama
Warnai dunia
Ketawa dan duka
Seiring bersama
Waktu yang bergulir
Memisahkan kita
Tapi hati kita
Tak akan berpisah



so, le dgr lagu die ni k..best2...rasa happy je dgr lagu ni...music die awl2 dh wt kite rasa mcm nk dance je...haha..enjoy listen to it k...

No comments:

Post a Comment